Boekhoudprogramma

Software voor de KMO

Boekhouden online is gemakkelijk voor mensen met een eigen onderneming. Mits je het juiste boekhoudpakket voor het boekhouden kiest. Met het online boekhoudprogramma van Acumulus kun je als zzp-er of freelancer cq ondernemer prima boekhouden online. Zonder kennis van boekhouden of ingewikkelde boekhoudsoftware kun je een solide en verantwoorde administratie voor je eigen onderneming bijhouden. En bovendien is het boekhoudpakket bekend bij de belastingdienst. De belastingdienst weet hoe ondernemers werken en hoe de boekhoudsoftware van Acumulus werkt. Safer kan niet!

Je hoeft voor dit boekhouden online met Acumulus geen enkele boekhoudsoftware of een boekhoudpakket aan te schaffen. Je doet als ondernemer je administratie op een van tevoren opgezet, super verantwoord online programma waar je speciale en beveiligde toegang toe hebt. Die boekhoudsoftware bewaart jouw unieke gegevens zodat je gemakkelijk en efficient kunt boekhouden. Je hoeft dus geen papieren back-up van je boekhouden meer thuis te houden. Je kunt alles online zetten. Ook je bonnetjes van het boekhouden kun je gemakkelijk invoeren! Als ondernemer hoef je dus niet een duur pakket of boekhoudsoftware aan te schaffen. Vaak is die boekhoudsoftware binnen een of twee jaar weer verouderd. Om een voorbeeld te geven: Acumulus heeft met oog op de invoering van het BTW percentage naar 21% alles direct aangepast. Geen omkijken naar. Super makkelijk, en de overgang is geruisloos gegaan bij dit online boekhoudprogramma! Echt een aanrader voor zzp-ers met een eigen zaak.

Boekhouden online biedt uitkomst!Het boekhoudprogramma van Acumulus wordt voortdurend up to date gehouden door mensen die veel verstand hebben van financiële zaken. De nieuwste fiscale aftrekposten of voorzieningen voor ondernemers worden er direct opgezet. Het is echt boekhoudsoftware dat met je mee denkt! Het invoeren van facturen en nota’s vereist geen enkele kennis vooraf.  Eventuele fouten zijn snel te corrigeren. Zelfs de jaarrekening, de balans, de winst en verliesrekening, of je liquiditeitspositie zijn te zien met een simpele klik. Boekhouden online wordt zo een feestje! Als je je eigen onderneming serieus neemt, neem dan ook je administratie serieus.

Het systeem waarop het administratie pakket van Acumulus werkt is verrassend compleet. Op de boekhoudsoftware kun je aangeven of je de bijtelling wilt boeken voor privé gebruik van de bedrijfsauto, of de kilometer vergoeding wilt invoeren voor zakelijke kilometers met een privé auto. En dat allemaal op een heldere en zakelijke manier. Die manier is ook voor niet-financiëel onderlegde personen die willen boekhouden goed te begrijpen. Kortom: Boekhouden online met Acumulus is zelfs voor niet financiëel onderlegde ondernemers een feest.

Boekhouden online met prachtige statistieken!

Door middel van prachtige statistieken op het online boekhoudprogramma  kun je zien hoe winstgevend je bedrijf op dat moment is. Dit is een van mijn meeste geliefde tools! Als dat gewenst is voor je boekhouding kun je de grafiek ook per kwartaal zien of per jaar. Wil je bijvoorbeeld weten wat de autokosten in het afgelopen kwartaal of jaar zijn geweest? Dat rolt zo uit deze boekhoudsoftware. Ook je uren administratie kun je op het systeem bijhouden. Dan hoef je niet die hele boekhouding bij te houden in je agenda. Je computer kan crashen, maar de gegevens van jouw boekhouding blijven gewoon online staan! Dat geeft een erg veilig gevoel bij het boekhouden. Dat zal de belastingdienst ook kunnen waarderen. Je kunt iemand anders toegang geven om mee te kijken. Zo kun je toegang geven aan bijvoorbeeld degene die de jaarrekening opmaakt. Een accountant wordt in feite door dit online boekhoud pakket overbodig gemaakt: voortaan kun je alles zelf met het online boekhoudprogramma van Acumulus! En dat zonder boekhoudkundige kennis!

Het zzp boekhoudprogramma van Acumulus is met een maandelijkse prijs van € 9,95 euro ex BTW vele malen voordeliger dan de concurrentie. Het biedt bovendien een maand lang een gratis proefaccount aan voor zzpers, freelancers of ondernemers (ook met webshop!) die het willen proberen!

Boekhouden online met Acumulus!