Boekhoudprogramma

Software voor de KMO

Welke aftrekposten heb je als ondernemer? Neem gewoon een goed boekhoudpakket!

Op het online boekhoudprogramma Acumulus worden de fiscale aftrekposten en voordelen voor je duidelijk gemaakt. Bij het invoeren van je gegevens en je facturen in de boekhouding word je door de efficiente boekhoudsoftware van Acumulus geattendeerd op allerlei fiscale mogelijkheden. Het zijn vaak aftrekposten waar je zelf waarschijnlijk niet op gekomen zou zijn. Die fiscale aftrekposten worden automatisch voor je berekend, zoals de kleine ondernemers regeling (de KOR), de ondernemersaftrek, de startersaftrek, meewerkaftrek, kleinschaligheidsinvestering, oudedagsreserve en de MKB-vrijstelling. Ideaal voor als je zelf een eigen bedrijf wilt beginnen en dat meteen serieus wilt aanpakken. Je hebt dan geen geld om een accountant te betalen en geen tijd om alles zelf te doen. Toch? Als je je eigen onderneming opzet wil je doen war je goed in bent: ondernemen, en niet tijd verdoen met administreren!

Je hoeft hiervoor niets te doen, dat gebeurt automatisch! Waarom zou je de belastingdienst de hele tijd bellen met vragen terwijl een online boekhoudprogramma dat allemaal voor je regelt. Recent is Acumulus als BESTE getest in een onafhankelijke test met 32 andere online boekhoudprogrammas!

Wie wil er nou niet geïnformeerd worden over aftrekposten?

Een van de oprichters van Siel Consultancy, het bedrijf dat Acumulus online heeft ontwikkeld, is zelf financieel adviseur. Hij zorgt ervoor dat alle fiscale regelgeving keurig in het systeem is verweven hetgeen de zzp-er of freelancer heel veel tijd en rompslomp bespaart. Zo mis je geen aftrekposten tijdens het boekhouden!

Voor degene die graag een korte cursus voor dit online boekhoudprogramma volgt zijn er op gezette tijden korte cursussen beschikbaar. De boekhoudsoftware is eigenlijk zo simpel dat het niet nodig is, maar enfin, ze zijn gratis, dus waarom niet?! Super handig en goed om een keer in te investeren qua tijd, maar eigenlijk inderdaad niet nodig gezien het gemak van het online boekhoudsysteem. Ik heb het destijds gedaan, en het heeft me zeer geholpen. Een geheel vrijblijvend 30 dagen durend online account is zeker aan te raden! Door op deze link te klikken kun je je –gratis– aanmelden:

Vele duizenden mensen zoals jij – zelfstandige ondernemers en zzpers die hun eigen business serieus nemen – hebben de rationele keuze gemaakt om het online boekhoudprogramma Acumulus te gebruiken voor hun administratie. Ik heb de keuze voor deze boekhoudsoftware ook gemaakt, maar kan natuurlijk niet voor jou beslissen of je af wilt van het tijdrovende boekhouden. Of je wilt dit wel, of je wilt dit niet… alleen JIJ kunt beslissen. Even het online boekhoudprogramma proberen kan natuurlijk altijd. Altijd handig als je geattendeerd wordt op aftrekposten! Heb ik ook gedaan!

Door je financiële administratie professioneel online te regelen bespaar je vele uren per maand (ik schat zo’n 6 uur) boekhouden die je beter in je onderneming kunt stoppen. Tot welke groep behoor jij?? Liever zelf blijven rommelen met je boekhouding en die € 9.95 besparen? Of € 9.95 per maand (aftrekbaar!!) besteden en ervan verzekerd zijn dat er geen besparingsregel en aftrekposten aan je aandacht ontsnappen?

Als je ook mogelijke aftrekposten voor jou wilt vinden op een online boekhoudprogramma, dan ben je bij Acumulus aan het juiste adres!